Oferta noastra

saloanele oxigen events

Oxigen Events Ploiesti
Capacitate pana la 300 de persoane

Suntem mândri să vă aducem o experiență culinară memorabilă și de neuitat pentru evenimentele dvs. speciale. La Oxigen Events, suntem pasionați de arta gastronomiei și de a oferi o paletă bogată de arome și bucate care să transforme evenimentul dvs. într-un festin de neuitat.

Meniuri pentru Evenimente Personalizate (Nunta, Botez, Logodna, Petreceri private)

Indiferent dacă organizați o nuntă sofisticată, un botez intim sau orice alt eveniment special, Oxigen Events vă oferă meniuri personalizate care să satisfacă orice gust și să se potrivească oricărui stil. Cu o echipă de bucătari talentați și creativi, vă punem la dispoziție o varietate de opțiuni gastronomice pentru a vă ajuta să creați un eveniment pe gustul dvs. La Oxigen Events, nu ne rezumăm doar la a vă oferi mâncare delicioasă – ne străduim să vă surprindem și cu prezentări elegante și inovatoare. Fiecare fel de mâncare este pregătit cu atenție la detalii, astfel încât fiecare farfurie să fie o operă de artă culinară.

La Oxigen Events, înțelegem importanța evenimentelor dvs. și ne angajăm să vă oferim un serviciu de încredere și de înaltă calitate. Echipa noastră experimentată vă va ghida în alegerea meniului potrivit și vă va sprijini în fiecare pas al procesului de planificare, astfel încât să vă puteți bucura de evenimentul dvs. fără griji.

MENIURI NUNTA

MENIURI BOTEZ

MENIURI ANIVERSARE/ MAJORAT

MENIU CORPORATE

COLABORATORI

MENIU BANCHET

MENIU BAUTURI

Contactați-ne Astăzi

Sunteți gata să transformați evenimentul dvs. într-o experiență culinară de neuitat? Contactați-ne astăzi și vom lucra împreună pentru a crea un meniu care să vă încânte papilele gustative și să vă impresioneze invitații.