V-ați gândit cum ați dori să întâmpinați anul 2024? Noi vă oferim o oportunitate unică de a începe noul an într-un mod absolut fabulos. Cu muzică live de excepție susținută de trupa Contakt și un program artistic plin de energie oferit de trupa Vogue, petrecerea noastră de Revelion va fi una de neuitat.

Dar asta nu e tot! Avem invitați speciali care vă vor încânta urechile și sufletul – Edward Sax și Matei Tudor. Și pentru a vă răsfăța papilele gustative, am pregătit un meniu festiv all inclusiv, pentru că petrecerea de Revelion trebuie să fie un festin în toate sensurile cuvântului.

Și pentru că ne dorim ca fiecare moment să fie memorabil, vă așteaptă artificii spectaculoase, un candy bar plin de delicii și un decor de poveste care vă va teleporta în lumea basmelor.

Programul petrecerii este generos, de la 20:00 la 04:00, așa că veți avea timp suficient să dansați, să vă distrați și să sărbătoriți alături de cei dragi.

Prețul acestui pachet incredibil este de doar 399 lei pentru adulți și 150 lei pentru copiii de până la 10 ani. Și nu uitați, pentru grupurile de peste 10 persoane oferim reduceri speciale!

Nu ratați șansa de a petrece Revelionul așa cum meritați, într-un mod absolut memorabil! Rezervați-vă locurile acum și pregătiți-vă pentru o noapte magică.

Vă așteptăm cu drag la petrecerea de Revelion 2024!

Meniu revelion 2024